De verbinding

De verbinding
Wetenschapsjournalist Lynne McTaggart neemt ons mee naar een volgende, revolutionaire stap in de modern wetenschap. De verbinding ontsluit de radicaal nieuwe wetenschappelijke visie op de essentie van alle leven en de menselijke ervaringswereld en verandert onze kijk op onszelf.

Maanlicht in het water

Maanlicht in het water
De spirituele intelligentie van kinderen ontwikkelen door middel van verhalen

Het kind bouwt zijn huis

Het kind bouwt zijn huis
Dit boek gaat over het kind in deze tijd en belicht de verschijnselen die kinderen vertonen vanuit de diepere achtergronden van het reïncarneren. De auteur vergelijkt het verloop van het reïncarnatieproces met een architect die een huis gaat bouwen op aarde.

Filo ontdekt de wonderlijke weg van wens naar werkelijkheid

Filo ontdekt de wonderlijke weg van wens naar werkelijkheid
Een inspirerend boek voor kinderen die hen stap voor stap bij de hand neemt op een avontuurlijke reis langs hun eigen (droom-)wensen op weg naar verwezenlijking. Chantal Trigallez bewerkte de bestseller ‘De Creatiespiraal ‘ van Marinus Knoope, 130.000 x verkocht in Nederland, op veler verzoek tot kinderboek.

De creatiespiraal

De creatiespiraal
Zoals de bloesem in de lente een voorbode is van het fruit in de zomer, zo zijn wensen en verlangens van mensen een voorbede van hetgeen ze later kunnen realiseren.

De toverdoos

De toverdoos
‘Doe je ogen dicht, wees heel stil en stel je voor…’ Voor heel veel kinderen over de hele wereld begint het verhaaltje voor het slapen gaan iedere dag weer met deze woorden. Dit is het moment van de dag waarop even niets meer hoeft en kinderen lekker mogen ontspannen!

Mijn tuin

Mijn tuin
De meditaties in ‘Mijn Tuin’ ontspannen op een plezierige manier. Ze leiden tot rust en brengen knusse momenten. De verhaaltjes beginnen telkens in de eigen tuin, waar voor jongens en meisjes veel te ontdekken en te beleven valt. Ze kruipen door de heg en volgen een pad naar een rivier.

Meditaties voor kinderen en tieners

Meditaties voor kinderen en tieners
Dit boek levert een praktische bijdrage aan geschikt materiaal voor het mediteren met kinderen en tieners. Het introduceert meditaties, visualisaties en doe-meditaties op een kindvriendelijke wijze. Alle meditaties zijn door de auteur in de praktijk getest.

Het bloemenelfje in het toverbos

Jouw hooggevoelige kind

Jouw hooggevoelige kind
Help je kind om te gaan met hooggevoeligheid en paranormale vermogens.Kinderen van nu zijn intuïtiever en spiritueler dan kinderen uit voorgaande generaties, zo lijkt het wel. Ze zijn hooggevoelig, registreren (on)bewust de gevoelens van anderen en nemen verschillende vormen van energie waar.