Coole seks, relaxte liefde

In deze tijd van pornoficatie en een overmaat aan seksuele beelden in de media wordt de seksuele beleving van jongeren bijzonder eenzijdig vormgegeven – en volgens sommigen blijvend negatief beïnvloed.

Coole seks, relaxte liefde geeft een heel andere kijk op seks: alleen als je volledig ontspannen bent kan seksuele (levens)energie door het hele lichaam stromen, wat tot zeer intense ervaringen kan leiden. Op deze manier is seks een belevenis die de liefde en verbondenheid tussen twee mensen sterker maakt, ook in een langere relatie.

Coole seks, relaxte liefde is geschreven voor jongeren tot ongeveer 25 jaar die al wel ervaring hebben met seks en liefde, maar nieuwsgierig zijn naar méér. Het bevat oefeningen en zet aan tot het bewust omgaan met seksualiteit. Daarnaast is dit boek ook waardevol voor ouders, leraren en andere opvoeders.

Wendy Doeleman volgde diverse trainingen op het gebied van lichaamswerk, tantra en spiritualiteit, waaronder retraites bij tantragoeroe Diana Richardson. Met dit boek wil zij de visie op ‘coole seks’ meer bekendheid geven.

Met een voorwoord van BNN presentatrice Zarayda Groenhart.

Auteur: Wendy Doeleman
Verschijningsdatum: februari 2010